• L'Escola
  • Equip directiu

Equip Directiu

Directors:

Marc Oliveras

Director General

DIRECTOR GENERAL

Fill dels fundadors de l’Escola, va agafar el relleu del seu pare com a Director General l’any 2016. És doctor en Economia i Empresa per la Universitat Ramon Llull, Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses&MBA per ESADE, i Màster en Business Intelligence&Big Data per l’UOC. Apassionat de l’educació i la pedagogia, la seva tesi doctoral defineix el coneixement reflexionat i la seva influència en l’economia moderna. És el docent responsable del projecte d’Intel·ligència Artificial que realitzen els alumnes de tercer i quart d’ESO de l’Escola.

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Blog
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anna Valero

Directora Pedagògica

DIRECTORA PEDAGÒGICA

Anna Valero es forma en la pedagogia de Montessori i de Freinet de la mà dels fundadors de l’Escola durant més de 31 anys. És graduada en educació primària en l’especialitat de matemàtiques i ciències experimentals per la Universitat Ramon Llull i especialista en didàctica de les matemàtiques per l’Escola Universitària Blanquerna. La seva passió per la música i l’art la va portar a fer Estudis Superiors de Música amb l’itinerari de Piano al Conservatori Superior de Música del Liceu. Ha realitzat diversos programes de formació en metodologia LEGO®.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Consell Assessor:

Montserrat Ballús

COFUNDADORA DE L'ESCOLA

Irene Bernal

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses&MBA per ESADE, també ha realitzat un programa de lideratge (PLD) pel IESE. Actualment és la cap d’Operacions i Estratègia d’Innovació de Telefónica.

Francesc Colomé

Llicenciat en Química, ha estat, entre altres responsabilitats, inspector d'educació, Director General de Formació Professional del Ministerio de Educación, secretari de polítiques educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, i professor de química de la UAB.

Ivan Bofarull

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses&MBA per ESADE, també ha realitzat formació executiva i de lideratge a l'Aspen Institute i a la Singularity University. És el director de Global Insights & Strategic Initiatives d’ESADE i també director i col.laborador acadèmic en diversos programes d'ESADE Executive Education per a directius i empreses, especialment en l'àmbit de la moonshot innovation. 

Joan Maria Pujals

Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, diplomat en Alta Direcció d’Empreses per IESE i Tècnic Superior d’Administració Pública, ha estat, entre altres responsabilitats, Conseller d’Educació i de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i director de l’Institut Ramon Llull.

Josep Curto

Consultor, fundador de Delfos Research, director acadèmic del Màster en Intel·ligència de Negoci i Big Data (MiB) de la UOC i professor adjunt de l’IE Business School. És autor de nombrosos articles acadèmics i llibres relacionats amb la seva experiència professional. És llicenciat en Matemàtiques i en Gestió de Tecnologies de la Informació i Màster en Business Administration.

Ricard Huguet

Llicenciat en Farmàcia i Administració i Direcció d’Empreses, té un Master en Gestió i Tecnologia pel MIT i ha realitzat l’Executive Program (EP) de la Singularity University. L’any 2006 fundà l’empresa Invenio learn.by.doing, mitjançant la qual ha donat formació a més de 250.000 persones sobre la metodologia LEGO, i és el Director General de Lego® Education Robotix. També és el President de la Fundació Scientia.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

934 177 657

934 177 658