Aprenem fent!
Imagina. Construeix. Experimenta.

Inscriu-te!

Activitats adaptades per a totes les edats
des dels 0 fins als 12 anys

Aquest estiu tots i totes serem makers! Amb un projecte diferent cada setmana, construirem el nostre estiu!

Un equip de professionals, mestres i especialistes ens guiarà en una aventura a la qual donarem forma a través del treball creatiu i col·laboratiu.

Vine a construir el que imaginis!

De 0 a 2 anys

Els més petits de la casa faran motricitat i piscina diàriament, jocs, manualitats, anglès, joc simbòlic, relaxació, titelles, sortides, experimentació... i ho faran amb cares conegudes: les mestres de l'escola!

De 3 a 5 anys

Sessions de Baby Maker adaptades a les seves habilitats, robòtica, motricitat, esports, piscina, anglès, sortides, jocs... Tot plegat amb l'equip de mestres de l'escola.

De 6 a 12 anys

Making + Programació de videojocs

Programació de videojocs

Amb activitats guiades, superarem cada un dels reptes amb imaginació i treball en equip! Investigació, resolució de problemes i programació de videojocs per a totes les edats.

Mecanismes i màquines

Construirem màquines i trobarem la solució a problemes seguint la roda del pensament de l'enginyeria. Aplicant les idees de manera creativa, repassant les millores possibles, repensant les opcions! Soldant, serrant...

Food Makers

Crearem els nostres propis àpats, amb inspiració, gust i equilibri nutricional. Cada dia ens cuinarem nosaltres mateixos allò que mengem!

... i molt més!

Anglès en conversa

Algunes de les activitats es duran a terme 100% en anglès. Aprofitarem l'ambient distès i divertit per practicar una conversa fluida i espontània.

Creacions espectaculars

Amb creativitat en les idees i en l'execució, farem un coet, un tobogan, muntarem un "chill out", pintarem les parets del pati amb un mural... En definitiva, trastejarem i construirem mentre ens divertim!

Aquests són els nostres preus

L'escola d'estiu comença el dilluns 26 de juny i acaba el divendres 28 de juliol.

 
Matí i tarda (8:30 - 17:30)
       Alumnes de l'escola       
Alumnes de fora de l'escola
0-5 anys
179 €/setmana
210 €/setmana
6-12 anys
242 €/setmana
285 €/setmana

Els preus inclouen el servei de menjador.

Algunes preguntes freqüents...

Els meus fills no són alumnes. Els puc inscriure?

Sí, a l'escola d'estiu són benvinguts tots els nens i nenes. No importa si són alumnes. Seguim la mateixa filosofia d'obrir les portes de l'escola que ja estem aplicant també a les After School in English, al llarg del curs escolar.

He d’apuntar al meu fill/a tot el casal sencer?

Les inscripcions a l'Escola d’estiu són per setmanes. Les activitats són generals però es subdivideixen en setmanes per tal que els dilluns sempre tinguin un inici i els divendres un final.

Hi ha servei educatiu al temps del migdia?

L'Escola d’estiu ofereix el servei de menjador als nens i nenes que hi participen. Aquest servei es realitza a la franja del migdia, i combina l’estona de dinar pròpiament dita amb una estona més d’esbarjo i activitats relaxades.

Què passa amb els nens/es amb intoleràncies o al·lèrgies?

Els mestres i responsables de l'Escola estan informats en tot moment de les possibles intoleràncies o al·lèrgies dels infants i vetllen per la seva seguretat. Dins del temps del migdia posem a disposició de les famílies diferents tipus de menús adaptats a les necessitats i característica (celíacs, sense lactosa, sense ou…)

El meu fill ha de prendre medicació durant les hores que estigui. Com se li subministra?

Per tal que nosaltres puguem donar medicació, cal que ens la portin en una bosseta, juntament amb el formulari d'autorització, on s'especifica la dosi, l'hora i la freqüència. Tenim nevera a la infermeria per a mantenir aquells medicaments que ho necessitin.

Podem portar els nostres fills mitja jornada?

L'horari de l'escola d'estiu és flexible. És a dir, poden disposar del temps que vulguin entre les 8.30 i les 17.30 hores. No obstant totes les activitats han estat dissenyades en forma de projectes que es relacionen, per tal que els nens i nenes assumeixin una serie d'objectius lúdics i pedagògics. Per tot plegat recomanem que, sempre que els sigui possible, facin tot l'horari.

Contacta'ns

Si vols més informació sobre la mecànica de l'escola d'estiu o el procés d'inscripció posa't en contacte amb la Lorena Ginesta, responsable de l'escola d'estiu.
Telèfons de l'escola: 934 177 657 - 934 177 658.

Escriu-nos

Segueix-nos a les xarxes