Del test al plat

Tot va començar, en els grups Telèfon i Walkie-talkie, quan vam tenir unes patates grillades. Vam decidir plantar-les, a veure què passava.

Un cop plantades, ens vam dedicar a tenir-ne cura, regalar-les... durant cinc mesos.

Vam anar observant com la planta creixia, s'anava fent més i més gran... fins que un dia, en anar a regar-les, vam veure que sobresortia una patata.

Vam deixar passar uns quants dies més i, finalment, vam decidir fer-ne la collita.

Quina va ser la nostra sorpresa, quan vam veure que hi havia moltíssimes patates. Per trobar-les vam haver de remenar molt la terra. Que contents ens vam posar: teníem patates!

Després d'observar-les bé, vam decidir cuinar-les de diferents maneres.

Primer vam fer patates fregides. Mmmm, que bones! Les vam tastar i, després, vam poder convidar a molts nens de l'Escola.

La segona cuina van ser les patates bullides amb pell. Alguns de nosaltres mai les havíem tastat així, i ens van agradar molt.

Després de bullir-les, les vam pelar i els hi vam posar una mica d'oli i sal. Estaven boníssimes.

Finalment, la pell de les patates la vam portar als nostres testos, i les vam deixar allà per aconseguir un bon adob per la nostra terra.

El millor dia va ser el de la collita, perquè vam poder menjar allò que nosaltres havíem plantat.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

934 177 658