Carregant...
Projecte Horitzó: un compromís basat en el coneixement, l'estimació, la il·lusió...

A l’Escola l’Horitzó, educar significa oferir eines als alumnes, perquè siguin capaços de dibuixar el seu futur. Per això, la línia pedagògica del nostre centre ha estat dirigida sempre a favor de l’infant.

A la nostra Escola, es respecta i s’estima l’herència sociocultural del país, amb una mirada oberta a noves vies de coneixement, d’acord amb els Drets de l’Home.

La gènesi del Projecte Horitzó se situa a mitjans del segle XX, sempre amb el compromís d’ajudar a desenvolupar la persona irrepetible de cadascun dels seus alumnes.

 • image_bulb EDUCACIÓ EN ELS
  valors
  Assemblees de propostes i càrrecs, reunions, llibre de vida de l’Escola, esports i natació formativa, etc. són vivències que afavoreixen la salut, el benestar, les pròpies habilitats emocionals i la cultura de l'ésser.
 • image_setup CREATIVITAT I
  emprenedoria
  Contractes de treball personal, Reunió balanç, Prova lliure, teatre, Escacs, autovaloració, Actes culturals lliures, etc. són experiències vàlides per redescobrir la veritat i perquè l’alumne pugui repetir per ell mateix els processos creadors i emprengui els seus propis projectes.
 • image_develop FORMACIÓ
  humanística
  Filosofia, cultura clàssica i llatí, història de la humanitat, història de l'art, elaboració de les pròpies creacions literàries, Actes culturals obligatoris, sortides i conferències, etc. són camins que il·luminen i donen sentit a la nostra existència, a la nostra cultura i al nostre Univers.
 • image_deliver FORMACIÓ
  científica
  Des del tempteig experimental a les Tesines científiques, des de la Robòtica a partir de cinc anys a la interdisciplinarietat científica, etc. perquè es fa necessari desenvolupar la capacitat de pensar més enllà de les idees admeses, combinant de forma original coneixements ja adquirits.
 • image_deliver LLENGÜES
  estrangeres
  Aprenentatge de Songs in English a partir de l’any, Drama i Europe a partir dels 8 anys, Europa amb Alemany partir dels 10 anys, OLD (Out Learning Days) als 14 i 15 anys, CCE (Compulsory Cultural Event) des dels 14 anys, etc. vers la possibilitat de comunicar-se amb unes llengües actualment imprescindibles.
Un projecte educatiu que estimula el desig per aprendre...

Des dels tres anys d'edat, els nens i nenes de l'Escola l’Horitzó realitzen treballs d’investigació on aprenen a observar, a analitzar i a extreure conclusions del que estan fent. Treballs que exposen davant els seus companys i que formen part de l'itinerari acadèmic i curricular. Això els ajuda no només a aprendre a pensar, sinó també a raonar, a comunicar-se en públic i a tenir un esperit crític indispensable per assolir la llibertat i el ben estar que l’ésser humà sempre ha desitjat.

Els espais oberts, degudament controlats, creen una dinàmica d’aprenentatge. El guiatge i l’acompanyament del saber i el fer d’uns bons mestres, fa que els alumnes (en aquest clima de llibertat i de responsabilitat) aprenguin, posin en joc un bon treball col·laboratiu, millorin l’estudi de cada àrea del coneixement, desenvolupin la pròpia creativitat alhora que existeix una bona relació humana entre tots basada en el respecte. Els espais de l’Escola (tots polivalents) estan preparats perquè els seus alumnes desenvolupin tot tipus de destreses i aprenentatges: idiomes (anglès i alemany), música (cant, llenguatge musical, instruments, etc.), natació formativa (piscina), esports i gimnàstica rítmica (gimnàs), teatre (sala de titelles, escenari...), robòtica i informàtica, ciències de la natura (laboratoris), coneixements diversos (sala de projeccions, biblioteques, tallers, ...) etc.

El nostre compromís professional és aquest projecte educatiu que té un contínuum des que l’alumne/a és un infant fins el moment que el noi i la noia poden decidir un futur personal i així assolir les pròpies fites.

Escola l'Horitzó, reconeguda com un exemple d'innovació pedagògica i de bona pràctica educativa al segle XXI

Un projecte educatiu i un entorn que afavoreixen el creixement de nens i adolescents en totes les facetes de la seva vida, on les famílies juguen un paper important i que situa els trets propis de cada alumne com a punt de partida.

Descobriu la nostra escola i el nostre ideari...

Fins fundacionals bàsics

Ja des de la seva constitució...

Llegiu-ne més

Reconeixements oficials

Des de l'àmbit local a la dimensió europea...

Llegiu-ne més

Llibres de l'Escola

Llibres de l'Escola l'Horitzó a la Biblioteca de Catalunya.

Llegiu-ne més
Mitjans per fer realitat el projecte educatiu de la nostra escola

Relació família-escola

La comunicació és indispensable: l’Escola i la Família es poden comunicar sempre que es consideri oportú i necessari. Com?

Llegiu-ne més

Horari escolar

Hores d'entrada i sortida de tots els nivells d'alumnes de la nostra escola.

Llegiu-ne més
Algunes de les darreres notícies de l'escola, alumnes, mestres...

És recomanable poder realitzar com a mínim una entrevista informativa sobre el funcionament i filosofia de l´Escola per poder veure d’aquesta manera fins a quin punt existeix una sintonia, conscients que totalment no la podem tenir. És essencial que durant aquestes entrevistes personals els pares també puguin exposar i compartir els punts que consideren bàsics per a l’educació dels seus fills.

Aquesta entrevista es pot concertar qualsevol moment de l’any. És important, en la mesura que es pugui, que aquesta primera entrevista es copsi l’ambient d’ensenyament i d’aprenentatge, i es comprovi que les possibilitats humanes i tècniques de l’immoble, mobiliari i instrumental s’acorden amb allò que s’ha parlat i s’ha rebut per escrit. Per nosaltres és molt valuós que els futurs pares de l’Escola coneguin el lloc on els seus fills han de passar tantes hores i tan transcendents a la seva vida.

Per realitzar la matrícula pels curs és necessari concertar hora. Es pot triar l'opció que més convingui de les següents:

Trucar als telèfons habituals de contacte de l'escola:
93 417 76 57 - 93 417 76 58.

Sol·licitar-la a través d'e-mail: info@escola-horitzo.cat

Deixar les dades en el formulari de contacte.

Adreça postal:
Passeig de la Bonanova 7 - 08022 Barcelona

Web: www.escola-horitzo.cat
Canal Youtube: www.youtube.com/user/escolahoritzo

Com arribar:
Autobusos: 14-22-58-64-70-72-75-123
Ferrocarrils: L7 Avda Tibidabo o el Putxet
Transport privat: parking B:SM a la Plaça Bonanova. A pocs minuts de la Ronda de Dalt, sortida 7.