- De 0 a 10 anys l'Escola d'estiu comença el 29 de juny i acaba el 31 de juliol.

- D'11 a 16 anys hi ha dos torns:

 • Del 29 de juny al 14 de juliol.
 • Del 16 al 31 de juliol.

 

L'horari és:

 • De 0 a 10 anys: de 8:30h a 17:30h, dinar inclòs.
 • D'11 a 16 anys: de 8:30h a 13:00h.

UN ESTIU INOBLIDABLE

Aquest estiu l'Escola té, per un estiu molt especial, una proposta excepcional i a uns preus únics pels nostres alumnes. Farem acompanyament emocional, manualitats, música, piscina, esport, jocs, robòtica, matemàtiques, anglès... I et pots apuntar per setmanes.

Oi que serà un estiu inoblidable?
No t'ho pots perdre!

 • Preus/setmana: 220€ (obert a totes les famílies del barri)
 • Preus alumnes de l'Escola/setmana (descompte 50%): 110€

 L'horari és de 8:30h a 17:30h, dinar inclòs.

Responsable Escola d'estiu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

UN ESTIU DIFERENT

Farem STEAM amb la col·laboració de NuVu (*), amb qui l'Escola ha establert una nova aliança pedagògica, i matemàtiques amb la nova mestra de l'Escola, la Srta. Eulàlia Tramuns (**) que serà la responsable del curriculum de matemàtiques de l'Escola, des de la llar d'infants fins al nou batxillerat.

(*) NuVu, The Innovation School, és un centre d’innovació en educació creativa de Boston (USA) fundat per professors del MIT i que dissenya projectes per a joves d’11 a 18 anys. Els projectes ideats per NuVu exploren temes del món real amb l’objectiu que els estudiants desenvolupin habilitats de disseny i a la vegada resolguin desafiaments complexes mitjançant la creativitat, el pensament crític i el treball en equip. Els seus projectes són multidisciplinaris i poden requerir de la robòtica, la programació, la fabricació, l’electrònica o d’altres habilitats tecnològiques.

(**) La srta. Eulàlia Tramuns és doctora en matemàtiques per la Universitat Politècnica de Catalunya, especialista en matemàtiques i origami, i amb experiència docent en tots els nivells educatius. És la fundadora d'EspaiMat, un espai d’aprenentatge de matemàtiques, centrat en l’escolta de les necessitats de cada persona, on va desenvolupar la seva pròpia metodologia docent.

El seu recorregut és internacional: ha treballat en centres catalans i italians, on ha pogut contrastar aquesta metodologia. A nivell universitari ha treballat a la Universitat Politècnica de Catalunya i al Politecnico di Torino (Itàlia). Ha impartit tallers de matemàtiques tant per educadors com estudiants a Alemanya, Itàlia i Catalunya, on també ha col·laborat amb el centre de recursos educatius de la ONCE. Col·labora amb Educaixa dins del programa de formació de professors de primària, i, a més, dissenya i publica recursos didàctics.

L'objectiu principal a l'Escola d'estiu serà: estimular el pensament computacional a partir de projectes que inclouen activitats STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Mathematics). Els nostres alumnes seguiran aprenent a:

 • organitzar-se.
 • desenvolupar el pensament analític.
 • ampliar la visió espacial.
 • prendre decisions.
 • experimentar.
 • crear.
 • expressar.

La part de matemàtiques tindrà 3 projectes diferents (basats en la metodologia del Problem Based Learning) en els que els alumnes hauran de descobrir algoritmes a partir de la manipulació del paper, per acabar realitzant dissenys propis (tot des d’un enfocament construccionista). Tot plegat explorant les matemàtiques inherents a cadascuna de les etapes del procés.

Escollirem 4 activitats de les proposades per NuVu per a aquest estiu, 1 per a cada grup (hi haurà 4 grups d'alumnes: 1 per grup d'edat, d'11 a 13 i de 14 a 16 anys; 2 per cada un dels torns).

El curs té una durada de 12 dies amb un màxim de 10 alumnes per grup i és exclusiu pels nostres alumnes.

Oi que serà un estiu inoblidable?
No t'ho pots perdre!

El cost de 12 dies és de 1.650€. El preu exclusiu per les nostres famílies és de 495€ (descompte del 70%)

L'horari és de 8:30h a 13:00h

Responsable Escola d'estiu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Newsletter

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

934 177 658

Passeig de la Bonanova 7
08022 Barcelona