Consell Assessor

Montserrat Ballús

COFUNDADORA DE L'ESCOLA

Irene Bernal

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses&MBA per ESADE, també ha realitzat un programa de lideratge (PLD) pel IESE. Actualment és la cap d’Operacions i Estratègia d’Innovació de Telefónica.

Ivan Bofarull

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses&MBA per ESADE, també ha realitzat formació executiva i de lideratge a l'Aspen Institute i a la Singularity University. És el director de Global Insights & Strategic Initiatives d’ESADE i també director i col.laborador acadèmic en diversos programes d'ESADE Executive Education per a directius i empreses, especialment en l'àmbit de la moonshot innovation. 

Francesc Colomé

Llicenciat en Química, ha estat, entre altres responsabilitats, inspector d'educació, Director General de Formació Professional del Ministerio de Educación, secretari de polítiques educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, i professor de química de la UAB.

Josep Curto

Consultor, fundador de Delfos Research, director acadèmic del Màster en Intel·ligència de Negoci i Big Data (MiB) de la UOC i professor adjunt de l’IE Business School. És autor de nombrosos articles acadèmics i llibres relacionats amb la seva experiència professional. És llicenciat en Matemàtiques i en Gestió de Tecnologies de la Informació i Màster en Business Administration.

Ricard Huguet

Llicenciat en Farmàcia i Administració i Direcció d’Empreses, té un Master en Gestió i Tecnologia pel MIT i ha realitzat l’Executive Program (EP) de la Singularity University. L’any 2006 fundà l’empresa Invenio learn.by.doing, mitjançant la qual ha donat formació a més de 250.000 persones sobre la metodologia LEGO, i és el Director General de Lego® Education Robotix. També és el President de la Fundació Scientia.

Joan Maria Pujals

Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, diplomat en Alta Direcció d’Empreses per IESE i Tècnic Superior d’Administració Pública, ha estat, entre altres responsabilitats, Conseller d’Educació i de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i director de l’Institut Ramon Llull.

Eduard Vallory

El Dr. Eduard Vallory ha liderat l’aliança Escola Nova 21 a més de presidir el Centre UNESCO de Catalunya i ser patró del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST) i de l'Institut d'Humanitats de Barcelona, entre d’altres. A més, és Mestre col·laborador del projecte d'Intel·ligència Artificial que l'Escola imparteix als alumnes de 3r i 4t de l'ESO.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

934 177 658

Passeig de la Bonanova 7
08022 Barcelona