Partners


Col·laborem i innovem amb:

L’Escola té una aliança pedagògica amb el High Tech High (HTH) de Chula Vista (San Diego, Califòrnia, USA) mitjançant el qual, d’una banda, els dos equips docents formem una xarxa permanent d’intercanvi d’experiències i coneixements; i de l’altra, els estudiants de 3r i 4t de l’ESO (equivalents a 9è i 10è grau a USA) realitzen cada curs projectes trimestrals, el darrer mes dels quals els nostres alumnes i mestres es desplacen a l’HTH per finalitzar i presentar públicament els treballs.

Escola L’Horitzó és una de les 25 escoles de Catalunya (una de les 10 de la ciutat de Barcelona) que impulsa el projecte EN21.

L’Escola té un acord de col·laboració amb Habla Teacher Institute per la formació dels nostres mestres. No és l’única institució amb la qual es formen els nostres mestres, els quals permanentment realitzen cursos de formació de tot tipus.

Intercanviem informació i experiències amb la facultat d’enginyeria de la Tufts University de Boston en matèria de programació i robòtica.

Des de l’any 1991 treballem la robòtica i la programació. A mitjans dels anys 90 vam començar a col·laborar amb Lego Education.

Des de sempre l’Escola ha treballat un STEAM propi (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics) de forma interrelacionada i transcidiplinar, donant molta importància a les arts i les humanitats com a elements indispensables en el món científic. Des de l’any 2016 treballem conjuntament amb el Museu de la Ciència de Boston per continuar innovant i millorant els projectes dels nostres alumnes.

Lenoarmi dóna formació continua a l’equip docent de l’Escola, tant per a les activitats aquàtiques com per a les de terra dels més petits. La relació entre Lenoarmi i l’Escola és molt estreta per buscar sempre les millors experiències i pràctiques pedagògiques pels nostres nens i nenes. A més a més, mitjançant Swimbo by Lenoarmi, les nostres famílies i els nostres alumnes poden gaudir d’activitats extraescolars en el mateix recinte de l’Escola.

Col·laborem amb Càritas i som voluntaris i voluntàries d’Escoles amb Cor-Educació en Valors. Sensibilitzem en valors els nostres alumnes de manera que prioritzin qualitats com la justícia social o la solidaritat.

Els professionals de la cuina de l’Escola estan assessorats per la Fundació Alicia. Els nostres alumnes també es beneficien d’aquesta estreta col·laboració amb els projectes que fan a l’hort urbà de l’Escola.

Des de sempre els escacs han estat part del projecte curricular de l’Escola. Els escacs són un joc-ciència que afavoreixen el desenvolupament de diverses habilitats mentals (entre elles hi ha la creativitat, la paciència, la resolució de problemes, la capacitat lectora, la concentració, la presa de decisions), i de pensament científic (constantment s’han de verificar o descartar hipòtesis).

Des de fa molts anys ensenyem els escacs totalment en anglès i en col·laboració amb l’escola del Gran Mestre Internacional d’escacs Miguel Illecas.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

934 177 658

Passeig de la Bonanova 7
08022 Barcelona