Premis L'Horitzó

Per tal que els nombrosos i excel·lents treballs dels nostres alumnes poguessin ésser reconeguts, doncs no sempre es poden presentar tots, vam decidir crear l'any 2002 els Premis L’Horitzó, un concurs amb jurat extern a l'Escola.

La gran qualitat dels treballs dels nostres alumnes ens satisfà profundament i sempre ens ha animat a seguir reconeixent la il·lusió, l’esforç, la responsabilitat i la constància amb la que treballen.

Altres premis

Al llarg de la història de l’Escola hem rebut 56 Premis Baldiri Reixac (1 d'ells a l'equip de mestres i un altre a l'Escola), 31 Premis Cirit anomenats posteriorment Premis Recerca Jove (5 d'ells a l'Escola), i altres premis diversos entre els que destaquem: Certamen Literari Josep M. de Sagarra del Departament d’Ensenyament, Premi Calculem, Premi “Catalunya, Tierra de Acogida”, Connect project ES-008 for the promotion of an Active Citizenship among young people, Distincions de les Proves d’Accés a la Universitat, Premis de l’UPC per a

treballs de recerca, Menció Honorífica de l’Àmbit Científic i Sanitari del IV Premi Argó a Treballs de Recerca, Premis de narració curta D. Francesc Manunta 2009, Menció honorífica 9è Premi Argó de la UAB, XI Edició Concurs Contes de Ciència 2013, Premi en el Programa de Beques de Futurs Talents - Universitat Abad Oliba CEU, Premi Francesc Noy d’Humanitats 2014, ITWORLD edu8-Innovating in Education-Diploma a les millors pràctiques d’aprenentatge actiu a través de la robòtica i la programació.

Newsletter

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

934 177 658

Passeig de la Bonanova 7
08022 Barcelona