• Inici
  • El dia a dia
  • L’Escola incorpora en el seu projecte educatiu la innovadora eina Minecraft Education

L’Escola incorpora en el seu projecte educatiu la innovadora eina Minecraft Education

L’Escola incorpora en el seu projecte educatiu i en el currículum dels seus alumnes el Minecraft Education amb el qual es potenciarà des de l’art i la química fins a la sostenibilitat i les llengües estrangeres, tot de forma transversal.

Minecraft Education és una plataforma d’aprenentatge que promou la creativitat, la col·laboració, la comunicació, la resolució de problemes i el pensament crític, en un entorn immersiu on l’únic límit és la imaginació.

Minecraft i la química: mitjançant el laboratori virtual de Minecraft Education els nens i nenes crearan molècules químiques i experimentaran les seves combinacions amb seguretat. Una manera de treballar per projectes i equips la taula periòdica dels elements i les conseqüències de les seves combinacions.

Minecraft, l’anglès i l’art: mitjançant la lectura d’una història en anglès (per exemple, una part de Robinson Crusoe) els nois i noies es reuniran per grups i representaran a Minecraft com s’imaginen el que han escoltat (comprensió lectora) i després ho compartiran amb la resta de companys i companyes. Una bona manera de potenciar la percepció visual i artística, l’anglès, el treball en equip, etc. Quantes illes diferents de Robinson Crusoe es crearan?

En paral·lel, i per treure’n el màxim rendiment, l’Escola afegeix a les seves TIC la plataforma de Microsoft Education, 4 nous ipads d’Apple i una pantalla digital amb la qual també està previst potenciar la geometria.

Contacte