Skip to main content

Del currículum competencial a la transformació educativa

Assitim a l’acte ‘Del currículum competencial a la transformació educativa’ celebrat a l’Auditori del Cosmocaixa, organitzat conjuntament pel centre UNESCO de Catalunya, el Departament d’Ensenyament, la Fundació Jaume Bofill, Rosa Sensat, la Federació de Moviment de Renovació Pedagògica, el Consorci d’Educació i la Diputació de Barcelona.

En l’acte s’ha analitzat el canvi en l’aprenentatge i l’avaluació dels currículums competencials, així com el paper i formació dels docents. La directora de l’International Bureau of Education de la UNESCO, la dra. Mmantsetsa Marope, parla del futur del currículum transformant l’ensenyament, l’aprenentatge i l’avaluació, així com diversos experts parlen dels reptes per possibilitar un aprenentatge rellevant i amb sentit per a tothom.