Skip to main content

La il·lustradora Elisabet Serra ens ha explicat la tècnica i el procés de la il·lustració

El grup Magazine (10-11 anys) i el grup Fax (11-12 anys) rebem la visita de l’Elisabet Serra, il·lustradora de l’adaptació del llibre El Quixot de la Manxa de l’editorial Un pas de llibre. 

Ens ha explicat la tècnica i el procés de la il.lustració i ens ha mostrat diversos exemples de dibuixos de contes que ella ha realitzat. També ens ha respost algunes preguntes que ens inquietaven a partir de la lectura que vàrem fer del llibre. Al final de la conferència ens ha fet un dibuix per a nosaltres i ens ha dedicat els llibres.

Quan l’Elisabet Serra ha visitat l’Escola, aleshores ha arribat al grup Telèfon. Li hem explicat que estàvem fent d’il·lustradors, perquè havíem après un poema i calia fer-ne les il·lustracions. Aleshores, ella ens ha demanat que el recitéssim i, en el moment ens ha fet una il·lustració.

Ens hem quedat molt sorpresos, i ens ha agradat molt la il·lustració que ens ha fet.