Ir al contenido principal

«El matí de la Recerca a escoles i instituts» a Catalunya. European research Night. Els nostres alumnes també calculen la petjada de carboni dels seus menús»

La Sra. Laura Batlle (@laubatllebayer) ens ha fet una xerrada sobre el canvi climàtic i com l’alimentació pot afectar a la concentració de CO2 a l’atmosfera. 

Els alumnes calculen la petjada de carboni que produiria escollir uns plats o altres en un menú de 2 plats i postre. Ens hem adonat que qualsevol acció té un efecte sobre el planeta. Hem parlat també del malbaratament alimentari. Si aprofitem el menjar podem reduir la quantitat de carboni que emetem.

 

Escola L'Horitzo
Resum de privadesa

Aquest web utilitza cookies perquè puguem oferir-vos la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema al teu navegador i realitza funcions tals com reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.