Skip to main content

2019 és l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics

La temàtica comuna del proper curs serà la Taula Periòdica dels Elements (l’any 2019 és l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics) amb l’objectiu de celebrar la gènesi i el desenvolupament de la taula periòdica des del descobriment del sistema periòdic de Dmitri Mendeléiev, ara fa 150 anys.

Per això l’Escola ha adquirit l’obra de l’artista catalana Eugènia Balcells titulada “Homenatge als elements” i a partir de la qual treballarem l’art i la ciència transdisciplinàriament en totes les edats de l’Escola.

Aquest projecte tindrà l’assessorament de l’Eulàlia Bosch, la qual té una llarga experiència en el món de l’art i la seva relació amb l’educació, la vida urbana i la societat en general.

Aquests nous projectes incorporats a l’oferta educativa de l’Escola segueix en la línia d’innovació i de resposta a les necessitats del moment en què vivim, ple de canvis, de reptes i d’oportunitats per a les que estem preparant els seus fills i filles.