Skip to main content

Jaume Plensa: Sortida al MACBA

Els alumnes d’ESO, d’una banda els Grups Five i Zero, i d’altra banda, els Grups Mà i Freunde i Tech High, van realitzar una sortida al Museu d’Art Contemporani de Barcelona, dins d’un projecte en l’àmbit artístic.

Durant la sortida van gaudir d’una experiència sensorial, guiada per un equip de professionals del MACBA. Els alumnes van descobrir l’obra de Plensa a través dels diferents sentits; primerament mitjançant l’oïda, l’olfacte i el tacte i, posteriorment, la vista.

D’aquesta manera, després d’un treball previ a l’Escola, els alumnes van poder vivenciar l’obra d’un dels artistes més importants de l’actualitat i acostar-se a l’art contemporani, tot entenent la seva forma pluridisciplinar: escultura, instal·lació sonora i visual, art relacional, etc.

A partir d’aquesta visita els nois i noies van realitzar a l’Escola la seva proposta personal emprant diferents elements i tècniques pròpies de cada àrea artística: àrea del so, àrea del moviment i àrea visual. Aquesta proposta es va concretar en una peça artística que cada alumne/a va presentar i defensar davant de la resta de companys i van oferir una mostra als pares el passat dissabte 27 d’abril.