Skip to main content

3a conferència del cicle de Xerrades L’Horitzó: Alfons Cornella

2a conferència del cicle de Xerrades L'Horitzó: Josep Curto

2a conferència del cicle de Xerrades L'Horitzó: Josep Curto

El dimecres 22 de maig us esperem al gimnàs de l’Escola (entrada pel carrer Bigai, 15) a les 17.45h on iniciarem la tercera de les Xerrades L’Horitzó a càrrec d’Alfons Cornella que ens parlarà de l’Educació per a humans en un món de màquines intel·ligents.

Alfons Cornella és llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona, Master of Science in Information Resources Management per la Syracuse University de Nova York i Diplomat en Alta Direcció d’Empreses per ESADE, Barcelona.

Fundador i president d’Infonomia, empresa de serveis d’innovació i font d’idees per inquiets i innovadors, des de 2000. Fundador el 2009 de Co-society, iniciativa per a l’estímul de la intersecció sistemàtica de negocis entre empreses. El 2017 fundà el Institute of Next, un espai per ajudar a les empreses a pensar en el futur que ve i en com les afectarà.

És consultor de grans empreses i ha dirigit més de 100 projectes sobre creació de cultura i dinamització d’equips d’innovació en tot tipus organitzacions, especialment, en el sector privat.

Ha publicat 31 llibres sobre la ciència, tecnologia i innovació, com a motors de transformació de les empreses.

Les Xerrades L’Horitzó estan obertes a tothom.