Skip to main content

Hem iniciat l’AI Project (projecte d’Intel·ligència Artificial)

Aquest curs hem iniciat l’AI Project (projecte d’Intel·ligència Artificial) amb els alumnes del Grup Nitrogen (14 anys). 

Aquest projecte està liderat pel Dr. Marc Oliveras amb la intervenció d’altres membres de l’equip de mestres de l’Escola, ja que es tracta d’un projecte interdisciplinari (matemàtiques, biologia, filosofia).

Aquells que el curs passat varen poder assistir a la xerrada d’en Josep Curto ja varen saber que ell seria membre actiu d’aquest projecte. Tanmateix també comptem amb la col·laboració de l’UOC (Universitat Oberta de Catalunya), de DataCamp i de Google.

Amb aquest projecte donarem eines als nostres alumnes que els permetran entendre i desenvolupar-se en un món on hi ha sistemes que tenen la capacitat d’interpretar dades externes correctament, aprendre d’elles i fer-les servir per completar tasques i assolir objectius. És a dir, volem que els nostres alumnes comprenguin i sàpiguen programar i desenvolupar els algorismes i les xarxes neuronals artificials que permeten a una màquina prendre decisions intel·ligents, per poder avaluar-ne correctament les conseqüències de tot això, els seus avantatges i els seus perills, les seves utilitats, etc.