Skip to main content

Un Picasso, un Rodin, un Català-Roca…?

Un Picasso, un Rodin, un Català-Roca...?

Un Picasso, un Rodin, un Català-Roca...?

Un Picasso, un Rodin, un Català-Roca…?
En realitat aquests objectes representen una part del patrimoni personal de cadascun dels nois/es que treballen el projecte “I el món s’omplí de llum i de símbols”.

En aquest projecte s’insisteix en la presa de consciència del concepte d’art i de patrimoni. Per aquest motiu una de les primeres tasques proposades és reflexionar sobre què constitueix el patrimoni (art) personal i/o familiar; tot allò que som, que ens defineix i ens identifica com a persones. Els objectes que els noies i noies han triat són testimoni històric que explica com eren i els ajuda a entendre com són avui. Què val la pena salvar malgrat el pas del temps?

Un Picasso, un Rodin, un Català-Roca...?