Ir al contenido principal

Fem física i química

Fem física i química

Fem física i química

Fem física i química a la cuina.

La cuina és un espai d’aprenentatge on l’observació directa i l’experimentació ens porten a plantejar hipòtesis i a la vegada a desenvolupar moltes competències. Els canvis d’estat o de color d’alguns aliments en el moment de cuinar-los, les reaccions químiques que es produeixen en algunes fruites, com l’oxidació i el ferro oxidat (rovell) que contenen els rovellons, van ser algunes de les observacions que el grup Heli (11 anys) va poder fer a la cuina tot elaborant un plat de macarrons amb bolets (rovellons i xampinyons).
Entendre per què passa ha estat motiu d’anàlisi i investigació.

Fem física i química

Escola L'Horitzo
Resum de privadesa

Aquest web utilitza cookies perquè puguem oferir-vos la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema al teu navegador i realitza funcions tals com reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.