Skip to main content

Visita al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya

Els alumnes dels grups Big Bang (8 anys), Aurum (9 anys), Galàxia (10 anys), Heli (11 anys), Carboni (12 anys), Hidrogen (13 anys), Nitrogen (14 anys) i Oxigen (15 anys) han visitat el mNACTEC de Terrassa.

Els motius de la visita al museu han estat diversos: Assistir a l’exposició ‘Tot és química’ (amb motiu del nostre Projecte Global «Homenatge als elements»), visitar diferents àmbits de l’exposició ‘Enérgeia’ (per aprofundir i consolidar el nostre treball en la utilització de les fonts d’energia) i observar l’evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya al llarg del temps, així com l’aplicació industrial i la incidència social que han tingut.

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya