Skip to main content

Reutilitzem amb art

Reutilitzem amb art

Reutilitzem amb art

El grup Big Bang (8 anys) i el grup Aurum (9 anys) hem participat en el taller “Reutilitzem amb art”, de la Fundació Formació i treball. Hem estampat bosses de roba reutilitzades amb pintura tèxtil i soles de sabata. Ha estat molt interessant i creatiu!

Reutilitzar, reciclar i reduir, les tres erres (3R), és una regla per tenir cura del medi ambient, específicament per reduir el volum de residus o brossa generada. Les 3R ajuden a tirar menys escombraries, a estalviar i a ser un consumidor més responsable. I, el millor de tot, és que és molt fàcil de seguir.
Reutilitzar, poder tornar a utilitzar les coses, a donar-los la major utilitat possible abans que arribi l’hora de desfer-nos-en i així, disminuir el volum de residus. Aquesta tasca sol ser la que menys atenció rep i és una de les més importants.

Reutilitzem amb art

Reutilitzem amb art