Skip to main content

Els contes tradicionals

Els contes tradicionals

No hi ha dubte que els contes tradicionals, les rondalles i les llegendes tenen un valor universal, ens expliquen com és la societat de la qual formem part, ens parlen dels conflictes de la pròpia cultura i ens transmeten una visió del món que sorgeix d’una experiència compartida.

{jumi [components/com_jumi/files/contestradicionals.php ]}

Encara que pogués semblar que els contes no tenen cabuda en el món actual, modern i tecnològicament avançat, i que les històries que expliquen ja no interessen a ningú, això  no és cert. L’univers màgic dels contes i les llegendes, les històries fantàstiques que expliquen, i els enigmes que plantegen continuen meravellant els infants.

Els contes transmeten valors positius, models de conducta i recursos per afrontar situacions de la vida quotidiana, ens ajuden a descarregar les nostres emocions i sentiments.