Skip to main content

Coneixem el Segre?

Coneixem el Segre?

Coneixem el Segre?

Els nens i nenes d’11 anys, a partir del diari Segre.com estem desenvolupant moltes competències.

En les lingüístiques, hem treballat l’expressió escrita d’una notícia i ens hem expressat oralment a l’assemblea compartint notícies que ens han cridat l’atenció i treballant  l’esperit crític davant de cada una d’elles. En l’àmbit matemàtic hem analitzat i tret conclusions a partir de gràfics estadístics que surten al diari, i fins i tot ens hem plantejat la resolució de problemes a partir d’una futura situació real, «anant a dinar» a un restaurant lleidatà. També hem «viatjat» per les comarques de Catalunya fent un puzle, i posteriorment ens hem endinsat en la hidrografia, la història i el brot de paludisme del segle XIX.

Coneixem el Segre?

Coneixem el Segre?