Skip to main content

Qui viatja… viu dues vegades

Qui viatja... viu dues vegades
Els nois i noies dels grups Nitrogen i Oxigen (14 i 15 anys) han fet un debat com a cloenda del projecte Qui viatja… viu dues vegades.

{jumi [components/com_jumi/files/quiviatja.php ]}

En aquest es plantegen si l’ésser humà és més natura o és més cultura. Cadascun d’ells han hagut de buscar arguments a favor d’una de les dues postures, la que els ha tocat defensar davant dels companys. 

Debatre és una eina que ens permet l’intercanvi d’idees i informació, contraposant punts de vista per comprendre els assumptes que ens preocupen i així poder prendre decisions. El debat ens proporciona un mètode per contrastar la veracitat de les nostres afirmacions en relació a una controvèrsia. És un procés d’aprenentatge dinàmic que explora allò que creiem cert i ho posa en dubte, de tal manera que permet disseccionar la realitat, criticar-la, i per tant revisar-la i actualitzar el coneixement en base a observacions.