Skip to main content

El grup Galàxia (10 anys) hem iniciat el projecte ELS MITES

El grup Galàxia (10 anys) hem iniciat el projecte ELS MITES

El grup Galàxia (10 anys) hem iniciat el projecte ELS MITES

A partir de l’interès d’alguns nens per la mitologia ens van endinsar en el món de la mitologia grega.

Hem vist com es vivia en l’antiga Grècia, la importància que tenien els déus per la gent d’aquella època, on estaven situades les ciutats més importants, etc. També hem après què era un mite i hem recordat a quin gènere literari pertany.

Hem anat de sortida virtual al Parc del Laberint d’Horta i hem treballat el neoclassicisme, les diferents escultures mitològiques que hi ha, la història del Parc, la vegetació, el laberint i el mite de Teseu i el Minotaure. Observant el laberint del Parc se’ns ha acudit construir-ne un amb el geoplà virtual, amb programes de Lego, dissenyant-los a mà…

A filosofia també hem après el pas del Mite al Logos.

El grup Galàxia (10 anys) hem iniciat el projecte ELS MITES