Skip to main content

Participem en un curs de Project Based Learning amb professors de High Tech High

Mestres de l'Escola participan en un curs online de PBL (Project Based Learning)

Mestres de l'Escola participan en un curs online de PBL (Project Based Learning)

4 mestres de l’Escola L’Horitzó, de diferents nivells, juntament amb mestres i assessors de diverses escoles del nord d’Europa (Willem de Kooning Academy, BC Broekhin, entre d’altres), estan participant en un curs online de PBL (Project Based Learning) que imparteixen Kali Frederick i Nuvia Ruland, professors de High Tech High (San Diego, California).

Aquest curs està dissenyat per a què els educadors desenvolupin noves idees de projectes factibles i de gran impacte, i després col·laborin amb tot l’equip de mestres de les seves respectives escoles per a seguir dissenyant projectes interessants i rigurosos. El curs reflexiona sobre experiències d’aprenentatge significatives, analitza projectes i empra recursos de planificació i inspiració.

Mestres de l'Escola participan en un curs online de PBL (Project Based Learning)