Skip to main content

Homenatge Dia internacional de la Dansa

Homenatge Dia internacional de la Dansa
Els grups Aurum, Galàxia i Heli (9, 10 i 11 anys) van decidir seguir el repte que la mestra de moviment els va proposar en motiu del Dia Mundial de la Dansa.
 
 
{jumi [components/com_jumi/files/dansa.php ]}
 
Es van proposar crear, entre tots, una coreografia, amb la finalitat de poder ballar-la junts, tot i estar separats. Cadascú va inventar un moviment i després els van unir tots en una coreografia compartida. 
La dansa ajuda a conèixer les possibilitats corporals, a respectar-se i respectar els altres i a compartir una experiència corporal transmesa per mitjà dels sentits i enriquida amb la música. El moviment  és la primera forma de comunicació entre els individus, fins i tot abans de la paraula.