Skip to main content

Hem construït un museu virtual de botànica amb Minecraft

images/Dia-Internacional-dels-Museus-1.jpg

images/Dia-Internacional-dels-Museus-1.jpg

Per a reconèixer la tasca que fan els museus en la conservació del patrimoni i l’expansió de la cultura, en el Dia Internacional dels Museus, 18 de maig, vam començar a deixar anar la nostra imaginació i creativitat i vam construir un museu virtual de botànica, perquè aquests darrers dies hem estat treballant les herbes i plantes remeieres, amb Minecraft.

El Minecraft educatiu ens permet seguir adquirint competències digitals, desenvolupar habilitats com la col·laboració, la comunicació, el pensament crític i sistèmic. L’ambient d’aprenentatge ofereix la llibertat d’experimentar, fomentant l’autoexpressió creativa i la resolució de problemes.

un museu virtual de botànica

un museu virtual de botànica

un museu virtual de botànica