Skip to main content

La visió de la situció socioeconòmica actual amb 11 anys

La visió de la situció socioeconòmica actual amb 11 anys

La visió de la situció socioeconòmica actual amb 11 anys

El Sr. Daniel Carrasco Gómez, professional de @BancoSabadell i pare de la Julia del Grup Heli (11 anys) ens ha fet una conferència «COVID 19 I ECONOMIA».

Ens ha ofert l’oportunitat de seguir desenvolupant, reforçant i ampliant les nostres competències matemàtiques (estadística, economia,…) i del coneixement del medi, natural, social i cultural, en la nostra ELH Click Class.

Després de la conferència hem pogut obrir un interessantíssim torn de preguntes que demostren la preocupació i comprensió per i del món que ja tenen els nens i nenes als 11 anys. Preguntes com ara si aquest ha estat el pitjor any a nivell econòmic des de què treballa en aquest sector? Quin dels tres sectors econòmics ha sortit més perjudicat pel COVID19? Per què li agrada treballar en aquesta tasca relacionada amb l’economia? Tornarem a la normalitat econòmica quan hagi passat el COVID19?

Gran moment per reflexionar profundament davant de la situació socioeconòmica i sanitària que estem vivint a causa del COVID 19.

La visió de la situció socioeconòmica actual amb 11 anys