Skip to main content

Estenem la roba!

Estenem la roba!

Estenem la roba!

Hem fet bugada! Després, hem estès la roba en els estenedors. Ens hem organitzat fent grups perquè teníem un repte. Com estenem la roba? Uns han decidit fer-ho pel seu compte, alguns altres han parlat sobre com fer-ho. 

Després duna primera estesa, i de parlar-ne entre tots, hem arribat a la conclusió que, potser, també podríem estendre-la pels colors de les peces, per si eren pantalons llargs o curts, samarretes de màniga llarga o curta, etc. Daltres, fins i tot, han tingut en compte el color de les pinces.

La conversa matemàtica iniciada mentre resolem el nostre repte ha estat una eina fonamental per escoltar les aportacions de tots i cadascun dels nens i nenes; i poder trobar possibles solucions.

Establir aquesta conversa és una font de riquesa. Hem parlat de classificacions, hem hagut de decidir criteris, hem començat a tenir noció de quantitat, etc. 

Estenem la roba!

Estenem la roba!