Skip to main content

L’Escola ha establert una nova aliança pedagògica amb NuVu

L'Escola ha establert una nova aliança pedagògica amb NuVu

L'Escola ha establert una nova aliança pedagògica amb NuVu

Com vostès ja saben aquest curs farem STEAM amb la col·laboració de NuVu, amb qui l’Escola ha establert una nova aliança pedagògica.

NuVu, The Innovation School, és un centre d’innovació en educació creativa de Boston (USA) fundat per professors del MIT i que dissenya projectes per a joves d’11 a 18 anys. Els projectes ideats per NuVu exploren temes del món real amb l’objectiu que els estudiants desenvolupin habilitats de disseny i a la vegada resolguin desafiaments complexes mitjançant la creativitat, el pensament crític i el treball en equip. Els seus projectes són multidisciplinaris i poden requerir de la robòtica, la programació, la fabricació, l’electrònica o d’altres habilitats tecnològiques.