Skip to main content

Eduard Vallory i «La nova escola», ahir a TV3

Coneguem a les noves incorporacions: Eduard Vallory

Coneguem a les noves incorporacions: Eduard Vallory

Per què ha de servir l’escola, avui? Aquesta pregunta va propiciar una revolució educativa a través del programa Escola Nova 21. L’Escola va ser una de les 25 escoles (una de les 10 de la ciutat de Barcelona) que impulsà el projecte EN21.

La nova escola segueix els tres anys de vida del programa alhora que els seus impulsors, els professionals del món educatiu i els alumnes, ens expliquen el per què de la necessitat de transformar el sistema educatiu de tot un país.

El Dr. Eduard Vallory ha liderat l’aliança Escola Nova 21 a més de presidir el Centre UNESCO de Catalunya i ser patró del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST) i de l’Institut d’Humanitats de Barcelona, entre d’altres.

És Mestre col·laborador del projecte d’Intel·ligència Artificial que l’Escola imparteix als alumnes de 3r i 4t de l’ESO.