Skip to main content

Les noves maletes del @MMACA

Les noves maletes del @MMACA

Les noves maletes del @MMACA

La setmana passada l’Escola va fer una prova pilot de les noves maletes del @MMACA per infants dels 3 als 6 anys. Tot un èxit!

El museu de les matemàtiques ha dissenyat unes maletes didàctiques per infants dels 3 als 6 anys que complementen les que ja existien per edats superiors. Estan fetes seguint la filosofia del MMACA «prohibit no tocar». Consten de 20 mòduls de material d’exposició manipulable i vistós per provocar curiositat, interacció i reflexió.

Hem tingut la sort de poder provar aquest material aquesta setmana passada a cadascun dels grups dels 3 als 6 anys. Ha estat una gran experiència, molt positiva, motivadora i enriquidora, tant pels infants com per les mestres! Preparats pel següent repte!
#matematiques #matematiquesmanipulatives

Les noves maletes del @MMACA

Les noves maletes del @MMACA