Skip to main content

Un Projecte a infantil

Un Projecte a infantil

Un Projecte a infantil

Els nens i nenes de tres anys ens preparem per realitzar un nou projecte: com es fa el paper? volem fer paper per crear les nostres postals d’aniversari.
Hem observat i tocat diferents tipus de paper, els hem estripat, els hem fet sonar, els hem fet volar, etc.

El treball per projectes és una metodologia globalitzadora i interdisciplinària on els alumnes són el centre dels aprenentatges i els protagonistes durant tot el procés. Com comencem? A partir d’una pregunta motivadora o d’un repte es desenvolupa el projecte de treball. Tenir un repte o inquietud és fonamental, sense l’espurna d’interrogació provocada pel contacte amb alguna curiositat, sense l’atenció focalitzada en algun aspecte de la realitat que ens interpel·la …. no tindrem projecte.

Partirem dels interessos i dels coneixements previs dels alumnes i anirem incorporant reptes que propiciïn la investigació, l’autonomia, l’esperit crític, aprendre dels encerts-errors, entre d’altres.

Un Projecte a infantil