Skip to main content

Desig per a la «nova normalitat»

Desig per a la "nova normalitat"

Desig per a la "nova normalitat"

Amb el Grup Bonsais (15 anys) ens vam fer una pregunta; «quin és el teu desig de nova normalitat?»

Cadascú ho ha contestat des de la seva vivència, i han sortit un grapat de reflexions que val molt la pena que es facin públiques. Ens hem proposat escriure-les a la pissarra de l’entrada de l’Escola. Per tirar endavant la proposta vam fer esbossos per inventar i escollir la cal·ligrafia idònia per fer visible cada reflexió. Hem treballat amb aquarel·la líquida i tinta xinesa. Per aplicar-la hem utilitzat plomes de metall, fustes, canyes, pinzells, escuradents i retoladors. Després d’un treball intens, en molts sentits, estem molt satisfets del resultat.

Desig per a la "nova normalitat"

Desig per a la "nova normalitat"