Skip to main content

Els videojocs

Els videojocs

Els videojocs

La Laura Afan, estudiant en pràctiques de la universitat Ramon Llull, ha realitzat una xerrada sobre noves tecnologies al grup Zhi (13 anys).

La xerrada, enfocada a reflexionar sobre els avantatges i els perills de les noves tecnologies, va centrar-se en la participació i l’autoconeixement dels alumnes a propòsit de les noves tecnologies i els videojocs.
El creixement personal és un àmbit que cal tenir molt en compte. L’autoconeixement és la base perquè les persones evolucionin i no es quedin bloquejades. L’autoconeixement com el pilar bàsics per edificar una identitat, una personalitat sòlida i un coneixement molt profund de nosaltres mateixos. Gràcies a això, podrem guanyar confiança i seguretat, dues bases imprescindibles per relacionar-nos amb els altres. Conèixer-se a un mateix implica un esforç. En definitiva, conèixer-se a un mateix representa fer un compromís d’introspecció: mirar-nos des d’una altra perspectiva, endins, i estar molt atents a tot allò que ens envolta, observant com ens sentim i fixant-nos en com actua el nostre cap i el nostre cos davant les diferents situacions.

Els videojocs