Skip to main content

Dibuixem ull humans amb canya de bambú i tinta xinesa

Dibuixem ull humans amb canya de bambú i tinta xinesa

Dibuixem ull humans amb canya de bambú i tinta xinesa

Dibuixem ulls humans amb canyes i tinta xinesa.

Una bona sessió per treballar la concentració, plasmar el nostre coneixement de l’òrgan del sentit de la vista i valorar els recursos naturals del nostre entorn com a possibles eines de treball. Hi ha altres grups de l’Escola que també estan dibuixant ulls, la proposta és reunir-ne una bona col·lecció, ajuntar-los i convertir-los en un film d’animació per participar en el Bioscopi, una proposta educativa del CCCB vinculada a l’exposició «William Kentridge, «El que no està dibuixat».

Dibuixem ull humans amb canya de bambú i tinta xinesa

Dibuixem ull humans amb canya de bambú i tinta xinesa