Skip to main content

El Projecte ESCORAT va endavant

El Projecte ESCORAT va endavant

El Projecte ESCORAT va endavant

Alumnes del Grup Bonsais (15 anys), com a part de l’equip d’investigació de l’estudi ESCORAT, han anat a l’Hospital Germans Trias i Pujol a recollir els primers tests ràpids d’antigens de la mà de l’equip del Dr. Bonaventura Clotet i del Dr. Boris Revollo (@RevolloBoris).

#ESTUDIESCORAT neix de l’acord entre l’@hgermanstrias, la @FLSida, i l’Escola i pretén crear un circuit d’aplicació de tests d’antígens ràpids amb auto mostra nasal, sense la intervenció d’un hospital, a alumnes de 6 a 16 anys, setmanalment, per a estudiar la circulació del virus en l’àmbit escolar i com a mesura per evitar brots a l’entorn escolar tot detectant contagiadors que no tenen símptomes.
Més informació

El Projecte ESCORAT va endavant