Skip to main content

La granja de cucs

La granja de cucs

La granja de cucs

Ja tenim granja de cucs al grup!

El Grup Arbre (3 anys) vol col·laborar en la cura del medi ambient. Hem encetat un projecte per fer el nostre propi compost. Al grup tenim un vermicompostador que està format per unes caixes on nosaltres hem posat fibra de coco humitejada, uns cucs i restes orgàniques del nostre menjar que no llencem (pells, fulles pansides, etc.). Esperem que d’aquí uns mesos puguem recollir el nostre humus de cuc o compost, amb el que abonarem el nostre hort. Hem observat que els cucs tenen diferents comportaments, que hi ha aliments que no els agraden i d’altres que els agraden molt, que de les restes que hem posat algunes han germinat… Estem aprenent molt!

La granja de cucs

La granja de cucs