Skip to main content

El Modernisme

El Modernisme

El Modernisme

El grup Origami (10 anys) hem iniciat un projecte interdisciplinari sobre el Modernisme.

Hem conegut virtualment alguns edificis emblemàtics de la ciutat que van ser construïts seguint les característiques del Modernisme, com la Torre Bellesguard, construïda per Antoni Gaudí, el Palau de la música, construït per Lluís Domènech i Montaner, entre d’altres. En una primera activitat, ens hem apropat als personatges que varen viure a la torre de Bellesguard mitjançant un collage mecànic. Posteriorment, ens hem fixat en les maquetes funiculars que utilitzava Gaudí per plantejar els seus edificis, estructures invertides fetes amb cordills i pesos que posteriorment es fotografiaven per invertir la imatge i veure-les del dret. Hem posat en pràctica les maquetes funiculars i, per invertir-les, les hem dibuixat per construir els nostres propis edificis. També hem utilitzat una càmera de fotografiar de l’any 1900 per veure les nostres maquetes tal com ho feia en Gaudí.

El Modernisme

El Modernisme