Skip to main content

Fem matemàtiques a tota hora

Fem matemàtiques a tota hora

Fem matemàtiques a tota hora

Quan fem Matemàtiques a l’Etapa d’Infantil? En tot moment, seria la resposta!

Les matemàtiques les trobem en el dia a dia, a casa, al carrer, a l’Escola, al mercat, al parc… A l’Escola anem adquirint les competències matemàtiques d’aquesta etapa educativa d’una manera manipulativa i a mesura que ens anem fent grans posem noms a tots aquests coneixements adquirits.
El grup de 3 anys hem experimentat amb líquids freds i calents, amb fils i pals més llargs i més curts, amb objectes que pesaven més i menys, etc. I tot jugant hem descobert que els objectes tenen qualitats que es poden mesurar, i que per mesurar utilitzem estris com cintes mètriques, balances o termòmetres.

Fem matemàtiques a tota hora

Fem matemàtiques a tota hora