Skip to main content

Les experiències

Les experiències

Les experiències

Cada moment, cada experiència, pot esdevenir un nou aprenentatge.

Per això, el Grup Arbre (3 anys) vam aprofitar un dia plujós per sortir al pati i experimentar: vam escoltar la pluja, vam mirar el cel, ens vam equipar amb paraigües i botes i vam trepitjar alguns bassals que s’havien format.
Aquestes experiències d’aprenentatge vivencial, fan que els nous coneixements siguin significatius pels infants i per tant la seva interiorització més senzilla i eficaç.
L’estimulació sensorial també és molt important en les edats primerenques, i amb activitats com aquesta, treballem la vista, l’oïda, el tacte… Ens ho vam passar genial! Les emocions són vitals per l’aprenentatge.
Cal aprofitar cada moment i gaudir-ne!

Les experiències