Skip to main content

Dia Internacional de la dona

Dia Internacional de la dona

Dia Internacional de la dona

Hem volgut celebrar el dia internacional de la dona plantant, cada grup, mareselva, de la que tindrem curar.

Creiem en un futur sostenible, volem canviar el món. L’any 2015 va ser aprovada per l’Assemblea General de Nacions Unides l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, amb els objectius d’erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres.
Aquesta agenda marcarà l’acció global pel desenvolupament fins a l’any 2030 i configura un full de ruta d’actuació connectat entre si per a assolir un objectiu comú: el desenvolupament mundial sostenible.
Avui ho recordem i en parlem.

Dia Internacional de la dona

Dia Internacional de la dona