Skip to main content

Les corbes reglades

Les corbes reglades

Les corbes reglades

A partir de les obres de l’escultor Andreu Alfaro, hem treballat el que són les corbes reglades.

Per saber el que eren, primer de tot, ho hem vivenciat amb un cabdell de cordill i ens hem posat tots i totes en una rotllana. Ens hem anat passant el cabdell sempre tenint en compte un número determinat, de tres en tres, de cinc en cinc, etc. Hem pogut veure que el resultat eren molts o pocs segments realitzats, depenent el nombre de salts què fèiem, dins de la nostra rotllana. Amb això, també hem après el que eren els segments. També hem pogut plasmar en un paper el que hem vivenciat, aprenent a fer un bon ús del regle traçant segments i analitzant els nombres pels quals anem passant. Hem pogut descobrir moltes curiositats i hem experimentat que els segments tenen punts que marquen l’inici i el final d’una recta.

Les corbes reglades

Les corbes reglades