Skip to main content

Cultiu primavera-estiu

Cultiu primavera-estiu

Cultiu primavera-estiu

El grup Serpentines (6 anys) i el grup Paryrus (7 anys) hem plantat, a les nostres taules de cultiu, les pròximes hortalisses que aniran sortint al llarg de la primavera i estiu.

D’aquesta manera valorem que les plantes no creixen de forma inmediata, necessiten un temps, una dedicació i un procès; Fer el seguiment de tot el procés evolutiu vital de les plantes de l’hort facilita la comprensió del cicles biològics.

Tenir un hort a l’escola pot ajudar als nostres alumnes a prendre consciència de la importància de conèixer i protegir els diversos ecosistemes naturals i a valorar l’esforç i la responsabilitat personals. L’hort escolar és una eina que afavoreix i contribueix a l’educació mediambiental i al desenvolupament individual i social, ja que afegeix una dimensió pràctica als aprenentatges. Pot reforçar matèries instrumentals com les llengües i les matemàtiques, i d’altres com les ciències naturals, la tecnologia i les ciències socials.

Cultiu primavera-estiu

Cultiu primavera-estiu