Skip to main content

Taller d’oli

Taller d'oli

Taller d'oli

Conèixer el significat de denominació d’origen protegida DOP o anar al mercat i saber la diferència entre un oli d’oliva i un oli d’oliva verge extra ens ajuda a desenvolupar les nostres competències personals, com el coneixement dels nostres sentits, del territori on vivim, a desenvolupar uns hàbits de vida saludables, així com també d’altres de més acadèmiques, com conèixer els diferents sectors econòmics, els productes de la Mediterrània, el procés d’elaboració de productes de proximitat,…

Amb el taller d’oli DOP Siurana hem cercat els aromes i el gust de diferents olis que mai ho havíem imaginat, des de l’aroma a tomàquet, poma, carxofa, ametlla… Hem gaudit i après molt de forma ben vivencial i pràctica!

Taller d'oli

Taller d'oli