Skip to main content

Exalumnes pel món

Exalumnes pel món

Exalumnes pel món

Amb motiu de la lectura de les Creacions literàries d’alguns exalumnes, aquest any hem convidat alguns d’ells perquè puguin compartir amb els alumnes actuals la seva experiència quan la van escriure.

Parlem d’aspectes propis del textos narratius i dels recursos emprats per escriure.
Darrerament, gràcies a les noves tecnologies i a la possibilitat de connectar-nos virtualment, ens hem adonat que hi ha molts exalumnes repartits pel món, amb experiències molt interessants com ara la de la Lara Nissim, la darrera amb la qual hem pogut xerrar, que està vivint i treballant a Israel. La darrera setmana ha estat molt convulsa en aquest indret i hem tingut la sort de sentir de la veu, d’una ciutadana que és allà, com s’està vivint aquest conflicte. També ens ha parlat de la cultura, idioma, manera de viure, etc. En definitiva, hem enfocat la xerrada des d’un punt de vista interdisciplinari que és com es vertebren els coneixements de forma natural.

Exalumnes pel món

Exalumnes pel món