Skip to main content

Un diàleg a distància

Un diàleg a distància

Un diàleg a distància

Presentem el resultat d’un diàleg a distància entre els nens i nenes del Grup Flipbook (12 anys) i el col·lectiu SINDIHOGAR/SINDILLAR.

Aquest projecte es va iniciar a través d’una petita animació de dibuixos. A través d’aquest curt una representant del col·lectiu ens feia saber la seva definició del que és una LLAR/HOGAR. A partir d’aquí, el grup Flipbook les va entrevistar a distància. Al llarg del segon trimestre, vàrem anar rebent resposta a totes les preguntes, en format de vídeo. El muntatge final és la unió de l’àudio de les preguntes que els hi vam fer i els vídeos de les seves respostes i arguments a una realitat poc coneguda que cal que es faci visible. Desitgem que aquest document arribi a molta gent! Fent-lo hem reflexionat molt, hem pogut valorar més el que tenim i aprendre moltíssim.

{jumi [components/com_jumi/files/sindillar.php ]}

Un diàleg a distància

Un diàleg a distància