Skip to main content

Visita de Xavier Llopart

Visita de Xavier Llopart

Visita de Xavier Llopart

Fa uns dies hem tingut l’oportunitat de rebre a l’Escola a Xavier Llopart, periodista i escriptor.

Ens ha parlat de les entrevistes que ha tingut l’oportunitat de fer, entre les quals destaquen les fetes a la cantant Madona o als actors Harrisson Ford o Orlando Bloom, i dels seus documentals per a TV3, en concret «Sèniors o Catalunya: terra pagesa».
A banda del periodisme, a nosaltres ens ha interessat molt especialment el seu vessant d’escriptor, perquè hem llegit «L’oreneta de Mont-Sacer i L’oreneta del Collell», gaudint molt dels seus continguts, a partir dels quals hem realitzat projectes interdisciplinaris que han abastat diferents aspectes: Literatura (text narratiu i llenguatge periodístic), Geografia (La Bisbal de Falset), Història (L’Edat Mitjana), Filosofia (ONG, valors), Ecologia (Els incendis forestals i la seva prevenció), etc.

Visita de Xavier Llopart

Visita de Xavier Llopart