Skip to main content

Àsia: El continent més gran i més poblat del planeta

Àsia: El continent més gran i més poblat del planeta

Àsia: El continent més gran i més poblat del planeta

Makis, nigiris, sashimi, rolls i yakitori són els plats que hem cuinat i menjat.

Una de les característiques comunes a les cuines asiàtiques és l’ús abundant i variat del peix i el cultiu de l’arròs. Ara que ja tenim força comencem a construir una muralla, inspirada en la de la Xina. El continent asiàtic sempre sembla anar al capdavant pel que fa a tecnologia i modernitat i la Gran Muralla xinesa és una de les construccions més peculiars i avançades, tenint en compte que es va començar a construir al s. III a C, del món.

Àsia: El continent més gran i més poblat del planeta

Àsia: El continent més gran i més poblat del planeta