Skip to main content

El ritme natural

El ritme natural

El ritme natural

Hem volgut donar la benvinguda a la tardor fent un mural. Hem pintat amb els peus, amb els colors d’aquesta estació.

És molt divertit notar i sentir el tacte de la pintura. Està freda i mullada. Caminem per damunt del paper i experimentem.
El pas de les estacions i les seves característiques no passen inadvertides per als nens i nenes i desperten la seva curiositat. Els més petits tenen una percepció del temps i del calendari diferent de la que tenim els adults. Per orientar-se i per anar guanyant seguretat en la percepció del temps i dels cicles vitals és fonamental viure els ritmes.
Aquests ritmes, dels que prenen consciència a través d’allò que fan habitualment, de les rutines, els permeten diferenciar els moments del dia, els dies de la setmana i les estacions de l’any, i són fonamentals perquè entenguin els cicles de la natura.
En un curs on ens proposem que entenguin que els humans som responsables de tenir cura de la natura és molt necessari que ho visquin, que se sentin involucrats, que siguin protagonistes.

El ritme natural